Skip to content

Vidley zakelijk inzetten?

– ZET JE BEDRIJF OP DE KAART!

Pixio. De zakelijke tak van Vidley.

Een unieke, zakelijke kaart met video, die start zodra de ontvanger de kaart opent. 

Of het nu gaat om een uitnodiging, bedrijfspresentatie of relatiegeschenk: Vidley is ook zakelijk te gebruiken voor talloze doeleinden. Onze zakelijk oplossing staat bekend onder de naam Pixio en in dit geval de PixioCard. Pixio is het bedrijf achter Vidley en heeft talloze zakelijke oplossingen. Want: waarom kiezen tussen print en video als je ze ook kunt combineren? Met deze oplossingen bereik je jouw zakelijke relaties pas echt. De PixioCard is een stevige papieren kaart met een geïntegreerd hoogwaardig LCD-scherm. Helemaal gedrukt in de huisstijl van het bedrijf en veelzijdig toepasbaar met geïntegreerd videoscherm. 

– MAAK INDRUK MET EEN UNIEKE VIDEOBOODSCHAP

Van PixioCard tot PixioBox

Leverbaar in verschillende formaten, van visitekaartje tot A4. Kies uit diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld een liggende of staande videokaart, een bureaudisplay of een offertemap. Zo is jouw boodschap altijd scherp in beeld bij de ontvanger!

En wat dacht je van onze VideoBox, een haarscherp videoscherm geïntegreerd in een luxe geschenkdoos. Met deze box wordt een relatiegeschenk pas echt bijzonder!

– OP ZOEK NAAR ZAKELIJKE INSPIRATIE?

Bekijk Pixio, het bedrijf achter de Vidley

Bekijk alle mogelijkheden, schermformaten en prijzen.

Vraag nu een gratis sample aan!

Wil jij weten hoe het is om een PixioCard te ontvangen? Vraag dan direct een gratis sample aan. Geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden! 

Alle PixioCard producten