Laat weten dat je aan ze denkt!

Verras jouw Opa en Oma nu met een Vidley VideoWenskaart.

Speciale Vidley VideoWenskaart

De donkere dagen komen er weer aan. De tijd van het jaar dat we allemaal net wat meer behoefte hebben aan aandacht en liefde van de mensen om ons heen.

Dat geldt in het bijzonder voor de ouderen. Zij voelen zich in deze periode vaak snel eenzamer. En juist daarom wil Vidley in samenwerking met het Ouderenfonds deze ouderen de aandacht geven die ze verdienen!

Verras jouw Opa en Oma!

Verras jouw opa en oma, oude tante of oom, of juist die buurvrouw 
zonder kleinkinderen met een Vidley VideoWenskaart. 

Een luxe kaart met een geïntegreerd videoscherm waarop jouw zelfgemaakte videoboodschap wordt vertoond. En als je wilt, kan je op de voorkant ook een eigen foto plaatsen zodat de Vidley een levend fotolijstje kan worden op de schoorsteen!

1. Maak een leuke video

Gewoon met je eigen smartphone.
Film het zelf of laat iemand anders het filmen voor je.

2. Kies het ontwerp

Kies uit twee prachtige designs. Geschikt voor elke gelegenheid. Of maak je eigen, persoonlijke ontwerp in de Editor.

3. Upload een video

Als je de Vidley rechtstreeks naar de ontvanger wilt laten sturen, upload dan je video tijdens het bestellen.

4. Slechts 1 dag levertijd!*

Laat de Vidley bij jou thuis bezorgen of door ons rechtstreeks naar de ontvanger sturen. *Eigen ontwerp duurt een dagje langer.

Samen winnen we het van de eenzaamheid

Er zijn meer dan 5,5 miljoen ouderen in Nederland. En meer dan 2,5 miljoen van hen voelen zich vaak eenzaam. Op Nationale Ouderendag (4 oktober) start de campagne “Samen winnen we het van de eenzaamheid”.

Een campagne waarmee het Ouderenfonds mensen wil stimuleren meer aandacht te hebben voor ouderen. Want zij kunnen juist richting de donkere dagen wel wat extra aandacht gebruiken. Dus laat zien dat je aan ze denkt.

Ga een keertje extra op bezoek bij opa en oma.
Bel zomaar eens. Of verras ze met een persoonlijk kaartje!

Speciaal voor de campagne van het Ouderenfonds:

Vidley lanceert twee Limited Editions!

Deze zijn verkrijgbaar t/m 31 oktober 2019, bovendien wordt van elke verkochte Limited Edition, 5 euro gedoneerd aan het Ouderenfonds.

Zo maak je met deze kaart niet alleen je eigen opa of oma blij, maar ook meteen andere ouderen in Nederland. Twee vliegen in één klap 🙂

Maak nu jouw Vidley!

Vidley is een initiatief van

Nicolette van Dam & Bas Smit:

“Ons idee voor de Vidley VideoWenskaart is vorig jaar rond de kerst ontstaan, omdat we mijn oma wilden laten weten hoeveel we van haar houden. Ze heeft haar Vidley op de salontafel staan en kijkt nog steeds elke dag even naar onze video.

In Nederland zijn veel eenzame ouderen. Hoe mooi is het dan dat je met een klein, simpel gebaar een glimlach op hun gezicht kan toveren en ze te laten weten dat er aan hen gedacht wordt?

Daarom hebben we ervoor gekozen een Limited Edition voor het Ouderenfonds te lanceren en aandacht te vragen voor eenzaamheid.”

 

Hoe je jouw Vidley maakt?

Eenvoudig, simpel en snel!

Het enige wat je nodig hebt is je smartphone en een beetje creativiteit. Maak je eigen video en doorloop daarna eenvoudig stap voor stap de keuzes tijdens het bestelproces.

Als je vandaag voor 17.00 uur bestelt, ligt de Vidley meestal morgen bij  op de deurmat! Gepersonaliseerde kaarten hebben een dagje langer nodig.

Heb je nog vragen? Je kan ons altijd even bellen!

Maak nu jouw Vidley!