Skip to content

Zo werkt het

– BESTEL JOUW VIDLEY.

Eenvoudig, simpel en snel!

Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Een beetje creativiteit. En een leuke, lieve of ontroerende boodschap. Doorloop eenvoudig stap voor stap de keuzes tijdens het bestelproces.

Als je vandaag bestelt, versturen wij de Vidley de volgende werkdag. Dan ligt de Vidley meestal de dag er na bij jou of bij de ontvanger op de deurmat! Heb je nog vragen? Je kan ons altijd even bellen!

Stap 1: Maak een video

De voorpret begint al bij het maken van je video. Laat je creativiteit de vrije loop. Wil je de ontvanger persoonlijk toespreken? Een lied zingen? Een gedicht voordragen? Of maak je er een minispeelfilm van? Maak het zo gek als je wilt. En je neemt de video gewoon op met je eigen mobiel. Super makkelijk! Klik hier om te bekijken hoe je de beste video maakt!

Stap 2: Kies het ontwerp

De Vidley is op dit moment te bestellen in 2 prachtige ontwerpen met ieder hun eigen thema: Feest en Liefde. Stijlvol en subtiel vormgegeven kaarten die perfect aansluiten bij een verjaardag, huwelijk, geboorte of jubileum. Maar ook als bedankje, omdat je wat goed te maken hebt, omdat je iemand mist of gewoon zomaar! Eigen ontwerp maken? Ook dat kan!

Stap 3: Ontwerp je eigen Vidley

Heb je gekozen voor een eigen ontwerp? Gebruik dan de handige Vidley Editor om jouw exclusieve ontwerp samen te stellen. Kies het gewenste schermformaat en de stand van de kaart. En bepaal verder alles zelf: kleuren, teksten, plaatjes, ja zelfs foto’s kan je gebruiken. Zo maak je jouw Vidley pas echt uniek!

Stap 4: Upload je video

Wil je dat wij de kaart rechtstreeks aan de ontvanger sturen? Upload dan je video eenvoudig tijdens het bestellen. Wij zetten hem op de kaart voor je. Liever zelf je video uploaden naar de kaart? Dat kan! Als je geen video uploadt tijdens het bestellen, ontvang je bij de Vidley een USB-kabeltje waarmee je het zelf kunt doen. Ook dat is super eenvoudig, check hier hoe dat werkt!

Stap 5: Op de deurmat!

De Vidley wordt bezorgd in een leuke brievenbusdoos, 1 of 2 dagen na je bestelling of op een datum die jij zelf uitkiest. Je kan de Vidley ook eerst bij jou thuis laten bezorgen. Dan kan je de kaart persoonlijk afgeven of overhandigen aan de ontvanger en zelfs de video nog plaatsen of wisselen! Wie ga jij verrassen met jouw Vidley?

– BEKIJK HOE HET WERKT BINNEN 1 MINUUT

Bekijk onze uitlegvideo!

Waarschuwing: verrassingsgevaar!

Zodra de kaart wordt geopend, begint de video af te spelen.

Stel je eens voor hoe verrast de ontvanger is door jouw persoonlijke videoboodschap. En hoe verbaasd als duidelijk wordt hoeveel aandacht en zorg je hebt besteed aan die vrolijke, feestelijke of romantische boodschap speciaal voor hem of haar.

Een originele manier om in het zonnetje gezet te worden!

– BESTEL EENVOUDIG EN SNEL!

Aan wie stuur jij een Vidley?

Bekijk alle mogelijkheden, schermformaten en prijzen. Het bestelproces is super simpel en snel, iedereen kan het!