Skip to content

Hoe maak je de beste video?

– HET IS SUPER EENVOUDIG

Geen zorgen, iedereen kan het!

Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Film jezelf of laat je filmen door iemand anders. Je kan een video maken van jezelf. Of met je hele gezin. Of zelfs met een hele vriendengroep!

Hieronder een kort overzicht van de zaken waar je op moet letten als je jouw video gaat maken. Heb je toch nog vragen? Je kan ons altijd even bellen!

1) Maak een liggende video 
Zorg dat je een horizontale (liggende) video maakt. Dat geeft het beste resultaat omdat het scherm in de Vidley ook horizontaal is. Uiteraard kan je ook een verticale (staande) video uploaden, maar dan is je video verkleind zichtbaar op het scherm.

2) Maximaal 200MB
De video mag maximaal 200MB groot zijn. Het verschilt per telefoon hoelang je dat kunt filmen, maar meestal is dat al snel tussen de 4 a 5 minuten.

3) Bestandsformaat
Als je de video upload tijdens het bestellen, dan wordt het automatisch omgezet naar het juiste bestandsformaat. Dit is dus de makkelijkste optie!

Als je er voor kiest om het bestand zelf thuis op de Vidley te zetten, dan moet je er rekening mee houden dat het bestandsformaat .MP4 moet zijn. Als jouw video niet standaard .MP4 is, gebruik dan onze super handig tool: vidley.nl/video-omzetten 

– ULTIEME VERRASSING

De Vidley begint automatisch te spelen zodra je 'm open doet!

– GEBRUIK LIEVER GEEN VIDEO'S DIE VERSTUURD ZIJN VIA WHATSAPP

Video's via WhatsApp

Video’s die je via WhatsApp van iemand anders hebt ontvangen, zijn vaak door WhatsApp verkleind. Als je deze video zou uploaden, dan bestaat er een kans dat de video wat korreliger afgespeeld wordt. Je kan zo’n video wel gebruiken, maar houdt er dus rekening mee dat de video dan wellicht minder scherp is.

Het beste resultaat bereik je dus als je de video echt zelf met je eigen smartphone gemaakt hebt. Of laat de video op een andere manier naar je versturen, check daarvoor onze FAQ.

– BESTEL NU JOUW VIDLEY

Weet jij al wie van jou een Vidley krijgt?