Skip to content

Videobrochure zakelijk inzetten?

Specialist in zakelijke videobrochures

PixioCard. Videoscherm in luxe kaart!

Een unieke kaart met videoscherm, die direct begint te spelen als de ontvanger de kaart opent!

Of het nu gaat om een uitnodiging, bedrijfspresentatie, relatiegeschenk of als kerstkaart: De PixioCard wordt ingezet voor talloze doeleinden.

De PixioCard wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf en toepassing. Als enige in Nederland en Belgie produceert Pixio (het moederbedrijf van Vidley) de videobrochures in eigen huis, wat zorgt voor een hoge kwaliteit met korte levertijden.

De PixioCard is al verkrijgbaar vanaf 9 euro per stuk. Wil je meer informatie of een gratis sample ontvangen? Klik dan hier! 

– MAAK INDRUK MET EEN VIDEOBOODSCHAP

Unieke attentiewaarde

Met de combinatie tussen video en print, maakt u gegarandeerd indruk op uw klanten of relaties.

Een luxe papieren brochure, volledig bedrukt in jullie ontwerp, met daarin een LCD videoscherm dat direct begint te spelen als de kaart wordt geopend. In deze tijd het ideale product om je sales of marketing een boost te geven!

– PiXIO IS HET BEDRIJF ACHTER VIDLEY

Ontdek alle toepassingen

Van wenskaart tot visitekaartje, luxe videobox of offertemap met videoscherm. Bekijk op de website van Pixio alle mogelijkheden, schermformaten en prijzen.

Vraag nu een gratis sample of prijslijst aan!

Wil jij weten hoe het is om een PixioCard te ontvangen? Vraag dan direct een gratis sample aan. Geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden! 

Alle PixioCard producten