Skip to content

Wat is het VideoBoek?

– OPVALLEND EN UNIEK

Het originele VideoBoek

De combinatie van de luxe omslag met de persoonlijke inhoud maakt het Vidley VideoBoek tot een unieke manier om jezelf te verwennen of een ander te verrassen. Een onvergetelijke herinnering gevangen in een stijlvol boek. 

Geen standaard fotoboek, maar een uitvoering met video’s. Eigen, persoonlijke video’s welteverstaan. Weergegeven op een haarscherp videoscherm inclusief hoge geluidskwaliteit. Met behulp van de knoppen onder het videoscherm kan eenvoudig tussen verschillende video’s worden geswitcht. Optimaal herbeleven en genieten!

– Het videoboek, JOUW fotoboek 2.0

Hét alternatief voor het fotoboek!

We kennen het allemaal: een fotoboek maken na een hele toffe reis in het buitenland, de verjaardag van de kinderen of een fantastische bruiloft. Maar wat doe je dan met alle video’s? Tot op heden niets… Maar het Vidley VideoBoek brengt hier verandering in! Maak ‘m snel!

Een memorabel familieuitje achter de rug? Samen met je vriendengroep het jaarlijkse vriendenweekend wederom tot een daverend succes gemaakt? Of ben je romantisch met je kersverse echtgenote op huwelijksreis geweest?

Allemaal herinneringen die perfect kunnen worden vastgelegd in het Vidley VideoBoek. Maak een keuze uit onze standaard designs, of gebruik de Vidley Editor om jouw geheel eigen omslag te ontwerpen. Geschikt voor elke gelegenheid en al verkrijgbaar vanaf €45,95! 

Bestel je vandaag voor 13:00 uur? Dan ligt het VideoBoek in de meeste gevallen morgen al bij jou op de deurmat!

– WELK ONTWERP PAST HET BESTE BIJ JOUW HERINNERING?

Kies uit één van onze designs of maak je eigen ontwerp!

– HET VIDEOBOEK IS GESCHIKT VOOR ELKE GELEGENHEID

Verwen jij jezelf met een VideoBoek?

Het bestelproces is super eenvoudig, iedereen kan het! En kom je er niet uit, helpen we je graag. 

Bekijk hier ook alle mogelijkheden, schermformaten en prijzen.