Skip to content

Zo werkt het

– BESTEL JOUW VIDEOBOEK.

Eenvoudig, simpel en snel!

Het enige wat je nodig hebt, is op film vastgelegde herinneringen. En een beetje creativiteit om er één mooi geheel van te maken. Het bestelproces wijst zich vanzelf, maar staat hieronder ook nog eens stap voor stap toegelicht. 

Als je vandaag bestelt, versturen wij het deze de volgende werkdag. Dan ligt het Videoboek meestal de dag er na bij jou of bij de ontvanger op de deurmat! Heb je nog vragen? Je kan ons altijd even bellen!

Stap 1: Kies het ontwerp

Het VideoBoek is op dit moment te bestellen in een aantal prachtige ontwerpen met ieder hun eigen thema. Één daarvan is het thema Liefde. Stijlvol en subtiel vormgegeven boeken die perfect aansluiten bij een huwelijk, geboorte of jubileum. Alles in het kader van een ontzettend mooie herinnering. Eigen ontwerp maken? Ook dat kan!

Stap 2: Ontwerp je eigen VideoBoek

Heb je gekozen voor een eigen ontwerp? Gebruik dan de handige Vidley Editor om jouw exclusieve ontwerp samen te stellen. Kies het gewenste schermformaat en de stand van het boek. En bepaal verder alles zelf: kleuren, teksten, plaatjes, en ja, zelfs foto’s kan je gebruiken. Zo maak je jouw VideoBoek pas echt uniek!

Stap 3: Op de deurmat!

Het VideoBoek wordt bezorgd in een leuke brievenbusdoos, 1 of 2 dagen na je bestelling of op een datum die jij zelf hebt gekozen. Aangezien je de video’s zelf op het VideoBoek kunt plaatsen, is het niet mogelijk deze direct bij de ontvanger te laten bezorgen. En zeg nou eerlijk: iemand persoonlijk verrassen met een VideoBoek is toch ook veel leuker? 

Stap 4: Video's uploaden

Heb je er tijdens het bestelproces voor gekozen om de video’s thuis te uploaden? Met behulp van je computer en het kabeltje dat we meesturen, kun je dat heel eenvoudig doen. Kom je er niet uit of wil je van tevoren alvast weten hoe het moet? Dat kan! Check hier hoe het werkt! En mocht het je dan helaas nog steeds niet lukken? Dan staan wij graag voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw VideoBoek wordt, zoals ie hoort!

Stap 5: Genieten maar!

Het is je gelukt! Jouw persoonlijke en unieke VideoBoek is helemaal klaar!  Heb je hem voor jezelf gemaakt? Dan kan je heerlijk van het resultaat gaan genieten. Of heb je hem juist als cadeau voor iemand anders gekocht? Dan wensen wij je ontzettend veel plezier bij het geven. En vergeet vooral niet een berichtje te posten op Instagram en ons daarin te taggen! 

Waarschuwing: verrassingsgevaar!

Zodra het VideoBoek wordt geopend, begint de video af te spelen.

Moet je jezelf eens proberen voor te stellen hoe verrast de ontvanger zal zijn door dit prachtige, persoonlijke cadeau. En hoe verbaast als duidelijk wordt met hoe veel aandacht, zorg en liefde je dit bijzondere VideoBoek hebt samengesteld. Een feestje om te krijgen én om te geven. 

Het Vidley VideoBoek. Voor jezelf én voor een ander. 

– BESTEL EENVOUDIG EN SNEL!

Wie ga jij met een VideoBoek verrassen?

Bekijk alle mogelijkheden, schermformaten en prijzen. Het bestelproces is super simpel en snel, iedereen kan het!